Share this content on Facebook!
23 Sep 2014

Toti detectivii agentiei sunt DETECTIVI ATESTATI de catre Inspectoratul General al Politiei Romane cu o vasta EXPERIENTA obtinuta de-a lungul timpului in cadrul departamentelor specializate. Colaborarea dintre Agentia noastra de detectivi si clienti, fie ei persoane fizice sau firme are la baza increderea reciproca, confidentialitatea si buna credinta. Prin serviciile de filaj si investigatii private, suntem la dispozitia clientului pentru a rezolva problemele si doleantele acestuia in cel mai scurt timp posibil, respectand intocmai litera si spiritul legii, astfel incat clientul sa fie multumit pe deplin si sa aibe certitudine si siguranta absoluta.

Preturi si tarife Detectiv particular

Detectivii nu sunt clarvazatori, nu citesc in zatul de cafea sau in palma, daca un detectiv va spune rezultatul investigatiei inainte ca el sa faca vreo cercetare inseamna ca si-a gresit cariera de detectiv sau dumneavoastra sunteti in locul nepotrivit.Detectivul particular trebuie sa posede legitimatie de detectiv. Procedura prin care angajati un detectiv atestat trebuie sa fie foarte clara si explicita inca de la inceput. Servicii detectiv sunt facute contra unui pret, pret care poate varia dar care trebuie sa fie in concordanta cu munca depusa de detectivul particular si uneori cu celelalte preturi ale cabinetelor individuale sau agentiilor specializate pentru o detectivi.

Astfel se mai poate spune ca gama de filaj este foarte larga. Asta deoarece clientii pot solicita ca detectivii sa urmareasca sotia sau sotul, presupunand ca acesta este infidel, in acelasi timp acest tip de urmarire este cel mai la moda la ora actuala.Sau, totodata detectivii pot urmari anturajul in care se invarte o persoana la solicitarea alteia. In acest caz parintii sunt cei ce apeleaza la acest tip de urmarire, pentru asi urmari copii. Alte cazuri pot fi semnalate in cazul in care o persoana doreste sa afle mai multe detalii despre o persoana in vederea implicarii acestea intr-un proiect. Acest serviciu este pozitiv deoarece o persoana care investeste mult intr-un proiect trebuie sa aiba toate informatiile necesare in vederea cooptarii altei persoane pentru proiect.

detectiv particular, detectiv privat , Detectiv particular Bucuresti pret

Informatii detectivi particulari

Detectivii spun ca 10% din cazurile la care lucreaza sunt de infidelitate, iar subiectii sunt in egala masura si femei, si barbati. Mai nou, tinerii isi verifica partenerii de viata inainte de casatorie. in special femeile apeleaza la serviciile detectivilor pentru a afla cu cine urmeaza sa se casatoreasca ele, cu adevarat. Firme mari care participa frecvent la licitatii apeleaza la detectivii particulari. Alte companii din domeniul energiei au constatat ca nu se mai fura curentul „de catre cei cu muschi, ci de baietii destepti. Detectivii sunt in relatii bune atat cu politia, cat si cu Serviciul Roman de Informatii, cu care colaboreaza permanent, sustine detectivul, in sensul ca agentia lui presteaza servicii pentru oamenii legii sau invers. intre detectivi si clienti exista un contract care implica inclusiv confidentialitate, dar daca se constata anumite cazuri de trafic de droguri, de trafic de persoane, de detineri de armament sau crima organizata, detectivii sunt obligati sa anunte Inspectoratul General de Politie al Romaniei.

Servicii firme de detectiv privat

Detectivii agentiei noastre urmaresc ca prin situarea preturilor la un standard disponibil pentru toate clasele sociale, sa ofere tuturor clientilor sprijin in aflarea adevarului despre o persoana sau alta. Prin prestatia noastra am atras un numar remarcabil de clienti care ne-au recomandat la randul lor altor perosane. Detectivii sunt niste investigatori, diferiti de membrii agentiilor de politie, sau de o persoana privata.Totodata aceasta metoda este cea mai solicitata de catre clientii care apeleaza la aceste servicii. Astfel orice grupare sau detectivi apeleaza la acest mod de urmarire, si asta deoarece in timp ce o persoana este urmarita aceasta nu are cum sa isi dea seama, bineinteles in cazul in care detectivii sunt specialisti si profesionisti.

Firma de detectivi din Romania

Detectivul particular este, de fapt, un corespondent din domeniul privat al unui ofiter de politie sau dintr-un serviciu secret. in Romania, insa, inca mai functioneaza sistemul obez de cadre mostenit din perioada comunista, in care marea majoritate a ofiterilor din structurile de siguranta ale statului se ocupa de cu totul altceva sau in unele cazuri nu se ocupa cu absolut nimic. insa, dupa cum am mentionat mai sus doar 5-10% din cadrele care au activat in domeniu au indeplinit functii care sa aiba o oarecare legatura cu activitatea de investigare si culegere de informatii. Foarte multe persoane au parasit intr-adevar sistemul cu aceste grade, insa in domenii care nu au nici o legatura cu activitatea despre care vorbim, cum ar fi intendenta, radiolocatie, politie rutiera, jandarmerie, etc. si de foarte multe ori, fostii ofiteri deveniti detectivi.

Tag: detectiv particular detectiv privat Detectiv particular Bucuresti pret  


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: